Piactér
Galéria

Czékmány Vera keramikus iparművész honlapja

czekmany
Static

Házhozszállítás

Alkotásaimat belföldön egy futárcég munkatársai viszik a megrendelés helyszínére.
Ez lehet bármilyen magyarországi cím, attól függően, hogy Ön, vagy megbízottja hol szeretné átvenni a csomagot. A szállító társaság futárai munkaidőben (8-16 óráig) dolgoznak. Ha Önnek úgy kényelmes és megoldható, hogy napközben a munkahelyén tartózkodva bonyolítsa az átvételt, akkor megadhatja a munkahelyi címét. 
A csomagolás és szállítás díját a termék árán felül kell megtérítenie.

A futárcég naponta jön hozzám, és a csomagot az elszállítást követő 1-2 munkanapon belül kézbesíti Önnek.

Számomra fontos, hogy a vevőim elégedettek legyenek, és ne csak a termékeimmel, hanem a szállítással is! 

Ha kételye merülne fel a csomag épségét illetően (pl. sérült a doboz, vagy feltünően lötyög, zörög annak tartalma...), kérje meg a futárt, hogy együtt nézzék meg a kibontott doboz tartalmát! Amennyiben nagyobb értékű, vagy sürgős, határidős csomagot várt tőlem, minden esetben a futár előtt bontsa ki a csomagot, mert csak így lehet biztos benne, hogy sértetlenül kapta meg a rendelését.

Ha problémát észlelt, kezdeményezze az átvételkor jegyzőkönyv felvételét, mert így könnyebb lesz tisztázni az esetleges félreértéseket. A termék árát abban az esetben tudom visszatéríteni, ha a jegyzőkönyvben rögzítették, hogy az áru már sérülten érkezett.

Amennyiben egy időben több terméket rendel ugyanarra a címre, egy feladóval adjuk fel, így egy feladási díjat kell fizetnie!  Több csomag együtt kerül lemérésre.

Kiscsomag csomagolási és kiszállítási árlista :                                             

  0 - 5 kg -  3.000  Ft,                                             

  5 -10 kg - 3.200 Ft,                                            

10 -15 kg - 4.000 Ft.  (Magyarország egész területére)

Amennyiben Ön nem magyarországi címre kéri a szállítást, azt is meg tudom oldani! Ebben az esetben kérem, vegye fel velem a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben, hogy az Önnek legmegfelelőbb és kevésbé költséges megoldást közösen megtaláljuk!