Piactér
Galéria

Czékmány Vera keramikus iparművész honlapja

czekmany
Static

Fontos infók!

Általános információk:

 Kérem, vegye figyelembe, hogy a kerámia termékek elkészítési határideje a megrendelés véglegesítésétől számított 4-5 hét, ez a technológiai folyamatok (a többszöri égetés és szárítás, hűtés) miatt alakul így.

Méretezés:

A méretek megadása  minden esetben az alábbi sorrendben történt:

szélesség cm  x magasság cm.

Amennyiben kételye merülne fel a méretezéssel (vagy úgy általában bármivel...) kapcsolatosan, legyen szíves kérdezzen bátran! Közreműködő segítségét megköszönöm!


Kerti kerámiák:

Annak érdekében, hogy  sokáig élvezhesse kerti kerámiáit, télire ne hagyja őket a szabadban! A kerámiákat különböző mázzal készítem, ezért minden egyes termék másképp tűri az időjárás viszontagságait. A fagyok elmúltával újra dekorálhatja kertjét a megszokott díszekkel. Természetesen a napfény és az eső nem károsítja a kerámiák felületét.

Halak:

A falra vagy csempére ragasztható kerámiákat én általában barkácsboltban kapható szilikonnal helyezem fel. Amíg a ragasztó megköt, addig is a kerámiák hátoldalára előre felragasztott, kétoldalas ragasztószalaggal rögzítem őket. Ez a dupla biztonság elegendő, ha előtte a felületet megfelelően zsírtalanítottuk. Ennek a technikának még az is előnye, hogy viszonylag könnyen eltávolítható a kerámia, ha már meguntuk (és újabbat szeretnénk rendelni.) 

 

Órák:

Az órákba megbízható  és csendes óraszerkezetet szerelek, melyek egy darab ceruzaelemmel működnek. Az órákat elem nélkül küldöm.

Szerzői jog:

Az itt bemutatott termékek (mind az alkotások, azok tervei illetve fotói) saját alkotásaim, melyekre szerzői jogi védelem vonatkozik. Ezért a honlapon lévő fotók felhasználásához csak a forrás megjelölésével, míg a kerámiák másolásához egyáltalán nem járulok hozzá!